Over ons

Whaaw.be: vakantieverblijven met familiaal karakter

Het gezin:
Dirk en Sabine leerden elkaar kennen in hun jeugdjaren, maar zoals het met een kalverliefde vaak loopt, gingen ze toch elk hun eigen weg. Vele jaren later kruisten hun paden opnieuw en samen met hun 4 kinderen vormen ze vandaag een nieuw samengesteld gezin.

Gaandeweg kreeg hun verhuurproject aan de kust meer vorm dankzij veel liefde en toewijding van heel het gezin. Vandaag zijn ze trots op de realisatie ervan. Ieder gezinslid heeft zijn steentje bijgedragen om dit project te verwezenlijken:

Morgane, die van aanpakken weet en met haar feeling voor interieurinrichting samen met haar mama Sabine de appartementjes inricht. Die samenwerking resulteert in creatieve ruimtes met een uitnodigende, moderne sfeer.

Lucas, student burgerlijk ingenieur, met zijn ultieme computerkennis om Whaaw.be virtueel te ondersteunen. Hij zorgt onder andere voor de online reserveringen en de automatische mail die je krijgt met de codes van je appartement.

Yannick, bouwkundig ingenieur, die zijn licht doorheen de bouwkundige reis graag laat schijnen over de situatie en die de praktische klusjes een fijne afwisseling op het dagelijks leven vindt.

Charlotte die op relatief dichte afstand van de kust woont en snel ter plaatse kan komen, mocht het nodig zijn. Charlotte heeft intussen al een eigen gezinnetje. En haar zoontje Alexander test zo nu en dan de kindvriendelijkheid van de ruimtes!

Vakantieverhuur met familiaal karakter op toplocaties tot in de puntjes uitgewerkt, dat is Whaaw.be

Informatie

In de buurt van Westende-bad is voor ieder wat wils. Voor de sportievelingen onder jullie bevindt er zich een tennis- en surfclub op wandelafstand. Ook zijn er zeer toffe parkjes te vinden met de bijhorende restaurants. Er zijn tramhaltes gelegen op 5 minuten wandelen dus een daguitstap naar Oostende, Nieuwpoort, Knokke, … ligt zeker in de mogelijkheden. De haven van Nieuwpoort is een absolute aanrader voor zowel gezinnen met als zonder kinderen. Tien minuutjes op de tram of vier kilometer wandelen langs het strand en je arriveert in Nieuwpoort. Je kan er wandelen over de promenade, genieten van een gezellig terrasje, een beetje shoppen, … De Panne (Plopsaland) is een aanrader voor gezinnen met kinderen. Een klein uurtje en je kan genieten van een dag vol avontuur. Voor diegene die graag een beetje cultuur opsnuiven is een bezoekje aan Brugge een must. Vanuit het station in Oostende ben je er op een klein kwartiertje met de trein. Ook Oostende heeft veel te bieden op cultureel vlak. Bij een bezoek aan het openluchtmuseum in Raversijde waan je je in de vuurlinie van de Eerste Wereldoorlog.

Reglement

Verboden te roken.

Geen dieren toegelaten.

Geen (luidruchtige) feestjes toegelaten.

Inchecken vanaf 15:00 uur - Uitchecken ten laatste om 11:00 uur